2013 model ford fusion

2013 model ford fusion

09 Ocak 2012 0 Yazar: ElektrikliOto

Yeni Ford Fusion Teknolojisi, Sınıfının en iyisi Gaz Beklenen Triple Crown, Hybrid, Plug-In Verimlilik getirir

• Yeni Ford Fusion, benzin, hibrid ve müşterilerin tercih güç vermek için plug-in hibrid powertrains, beklenen üst yakıt ekonomisi ile her vurgulayan Ford taahhüdünü sunan ilk sedan
• yedi-Lane tutulması Sistemi, adaptif cruise kontrol, aktif park yardım ve MyFord Touch ® teknolojileri de dahil olmak üzere, tüm yeni Ford Fusion, Ford müşterilerimizin gerçekten istediğiniz özellikleri ve değeri sunmaya nasıl gösterir
, Otomatik ve manuel şanzıman teklifleri; ve otomatik start stop teknolojisi • Müşteriler EcoBoost ™, melez ve plug-in hibrid motorları da dahil olmak üzere yakıt tasarruflu powertrains Fusion geniş kez portföy seçebilirsiniz
• Kuzey Amerika’da orta ölçekli Fusion sedan olarak kâşif, bu yeni araç, dünya pazarları için yeni nesil Ford Mondeo sinyalleri

DETROIT, 9 Ocak 2012 – Ford’un tüm yeni Fusion hayatta Ford’dan daha fazla ifade araçların yeni nesil getiriyor ve benzinli, hibrid ve plug-in hibrid versiyonları sunan ilk sedan – her biri üst yakıt ekonomisi sağlaması bekleniyor ve ilgi çekici bir sürüş deneyimi.

Zarif bir siluet ve taze bir yüz, tüm yeni Fusion Ford’dan araç bir dizi en son 2011 Fiesta subcompact ve 2012 Odak küçük araba – her yerde lideri yakıt verimliliği, yardımcı teknolojileri isteyen müşterilerimizin memnuniyeti için geliştirilmiş oyunun kurallarını değiştiren görünüyor.

“Fusion için vizyonumuz açık – Bir Ford açılımı çok iyi sunmak,” Derrick Kuzak, Global Ürün Geliştirme grup başkan yardımcısı söyledi. Teknolojileri müşterilerimizin daha güvenli ve daha iyi sürücüleri yardımcı olmak için özellikli bir araba sonucudur “Biz çığır açan tasarımı ve çene bırakarak yakıt ekonomisi ile orta ölçekli bir araba geliştirmek için şarj ile boş bir barut etrafında küresel ekipleri bir araya getirdi. ”

Fusion, S, SE, Kuzey Amerika’da ortaya ve dağılım biçimlendiren Titanyum serisi ve dünya pazarları için bir sonraki Ford Mondeo.

Triple-tacı yakıt verimliliği
Arasında yeni Fusion, Ford tarafından yakıt verimliliği lideri olmayı taahhüt yoluyla aşağıdaki, hibrid ve plug-in hibrid alt-segmentler, benzin, müşterilerin seçim boyunca sınıfının en iyi yakıt ekonomisi sunmak için bekleniyor liderleri her yeni model ile piyasaya getirildi.
Fusion, yakıt tasarruflu powertrains orta ölçekli otomobil segmentinde en geniş seçim getiriyor. Melez ve hizmet plug-in hibrid alternatifleri, bir çifti EcoBoost ™ dört silindirli motorlar, normalde aspire dört silindirli motor, durağan, atıl, önden çekişli motoru kapatmak için otomatik start stop sistemi ve all-wheel sürücü uygulamaları ve otomatik ve manuel arasında bir seçim, altı-ileri şanzıman kaymıştır.

1.6-litre EcoBoost karayolu üzerinde şehir ve 37 mpg mpg 26 sınıfının en iyi dört-silindirli olmayan hibrid yakıt verimliliği sağlaması bekleniyor. 2.0-litre EcoBoost motoru – Fusion – SelectShift altı-hızlı otomatik ™ şanzıman, 19-inç jantlar ve lastikler, ve yeteneği ile arka ek tork göndermek için all-wheel ile eşleştirilmiş paddle-kaymıştır performans seçeneği.

– Yıl 2010 Kuzey Amerika Araba – Fusion Hybrid, sadece elektrikli altında maksimum hız yükselterek, ağırlıktan tasarruf ve önceki nikel-metal hidrit piller daha fazla güç üretir tüm yeni lityum-iyon piller ile yenilik ve gelişmeye devam ediyor 47 mil ile 62 mil güç.

Fusion Hybrid, aynı zamanda performans standartlarını korurken, önceki 2.5 litrelik büyük ölçüde küçültüldüğünü yeni bir all-2.0-litre Atkinson döngüsü dört silindirli benzinli motor, sunuyor. Bu yenilikçi powertrain 47 mpg ve karayolu üzerinde 44 mpg şehir içi sürüş, sınıfının en iyi yakıt ekonomisi sağlamak için beklenmektedir.

Fusion Hybrid yakıt ekonomisi, sırasıyla tarafından 4 mpg şehir ve 12 mpg ve mpg 4 5 mpg otoyol ve 2011 Hyundai Sonata Hybrid 2012 Toyota Camry Hybrid outperform duruyor.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Related Images: